Dani Flaco aterra aquest divendres a la Sala Privat

El cantautor presentarà el seu darrer treball “Fuerzas de flaqueza”

Dani Flaco és la nova cita del Cicle de Músiques Tranquil·les que organitza la Casa de la Música Popular. El cantautor actuarà aquesta nit amb la seva guitarra la Sala Privat de Mataró per presentar alguns dels temes que conformen el seu darrer treball que tot just acaba de sortir al mercat i que es titula  “Fuerzas de Flaqueza”.

El músic, nascut a Bellvitge, ens presentarà en aquesta ocasió un format de concert nou que encara no s’havia mostrat en un concert en directe. I és que a part de la seva inconfusible veu i la guitarra, en aquesta ocasió el músic s’acompanyarà també d’un piano. Tot plegat oferirà un directe amb un toc molt intimista amb un repertori dedicat en bona part al repertori propi.Al món de la música per casualitatDani Flaco, anomenat així per la seva prima constitució quan era més jove, va arribar al món dels escenaris sense adonar-se’n, gairebé per casualitat. Avui, guitarra en mà i amb unes lletres pròpies, el músic ha actuat per tot Espanya i actualment ja edita el seu segon treball. El disc arriba després de l’exitós treball “Salida de emergencia”, editat a principis del 2006.

La Cita

Dani FlacoCicle de Músiques Tranquil·lesDivendres 14 de març a les 00.00h, a la Sala Privat. Preu: anticipada: 8 euros, Taquilla 10 euros.