Entra en servei la nova adjudicatària del servei de grua municipal

Després de la resolució del conflicte amb la plantilla de l’anterior adjudicatària, EYSA inicia un servei que té una durada de cinc anys amb opció a tres més

Des de passat dia 1 de març l'empresa Estacionamientos y Servicios, SA, (EYSA) es fa càrrec de la retirada dels vehicles de la via pública. Després del conflicte sorgit entre l’anterior empresa adjudicatària, Logísticas Escolano, i la plantilla, l’empresa municipal GINTRA, que s’encarrega de la part administrativa del servei de retirada de vehicles contractarà part dels treballadors com es va fixar en l’acord.

EYSA es farà càrrec de les funcions operatives de la retirada de vehicles durant un termini de 5 anys, que es podran prorrogar com a màxim en tres anys més. També es farà càrrec d'altres feines complementàries com la senyalització provisional de la via pública (en casos com la poda d'arbres, esdeveniments al carrer, etc.), la immobilització de vehicles amb parany o el moviment de vehicles i objectes de la via pública o dels dipòsits de vehicles de Mataró. A part de les funcions operatives adjudicades a EYSA, el dipòsit de vehicles precisa d'unes tasques administratives que seran dutes a terme directament des de GINTRA donada l'especialització tècnica que aquestes requereixen.Trasllat del dipòsit de la gruaEl dipòsit de vehicles de la grua es troba en l'actualitat a la primera planta subterrània de l'aparcament de la plaça de Granollers, amb 106 places. Un cop finalitzin les obres de l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany, previstes per al proper mes de juny, el dipòsit municipal es traslladarà de forma provisional a la primera planta d'aquest aparcament, que compta amb 134 places.