El Tot Mataró guanya un partit vital

L'equip local domina tot el partit però mai l'acaba de trencar

El Tot Mataró JHM ha aconseguit, al Pavelló Teresa Maria Roca i enmig d'un gran ambient, una victòria vital davant del Palautordera per tal de poder mantenir totes les opcions en aquesta fase final en la que hi ha en joc dues places per a la fase d'ascens a 1a Estatal.L'equip local que té, a part de la baixa important de Martí Comas, diversos jugadors tocats, ha dominat durant tot el partit sense deixar que els vallesans es possessin mai per davant al marcador, però no han pogut obrir mai un forat suficient per tal d'arribar a un final còmode, sobretot per una actuació arbitral força contrària als seus interessos.El plantejament dels dos equips ha estat ben diferent, amb una defensa molt oberta per part local, buscant la sortida ràpida al contraatac, que ha estat la base principal de l'èxit final,i una defensa tancada en 6:0 per part visitant. Després d'una primera part igualada El Tot Mataró s'ha pogut escapar al final amb un parcial de 3-0 arribant al descans amb quatre gols d'avantatge.A la represa tres exclusions seguides a l'equip local han permès al Palautordera, conduït pel veterà Orio, amb un bon joc amb el pivot i acabant moltes jugades a l'extrem esquerra, posar-se altre cop al partit (empat a  20 als 10'). Però quan els col·legiats han permès que l'equip local pogués defensar un llarg període amb tots els efectius el marcador s'ha obert fins un 27-22, gràcies a l'efectivitat en atac de Sergi Rodríguez i Toni Busquets. Aleshores el partit ha quedat decidit tot i els esforços finals dels visitants.

EL TOT MATARÓJHM- PALAUTORDERA 30-28

EL TOT MATARÓ JHM: Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Bernat Batlle, Marc Fuster (3, 1 de p.), Roger Capdevila (2), Sergi Rodríguez (9, 1 de p.), Albert Castelló (2), Toni Busquets (8, 3 de p.), MarcRaga, Quique Sàenz, Sergi Fuster (2), Raul Mangas (2), Sergi Tria (1) i Pere Cuquet (1).PALAUTORDERA: Abel Garcia i Panadera porters; Sauri, Cañellas (4),Llop,Canals, Comulada (2),Sala II (3), Orio (7, 2 de p.), De Sande, Bonjorn, Pou (8), Sala I (3 1 dep.).PARCIALS CADA 5':.2-1, 4-3, 7-6, 10-9, 13-11, 16-12 descans; 18-15, 20-20, 23-22, 26-22, 28-25, 30-28.EXCLUSIONS: 10 a l'equip local i 7 al visitant.