Penélope Cruz, Premi Donostia

L'actriu rebrà el guardó com a reconeixement a tota la seva carrera el 27 de setembre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 26 Setembre 2019 10:46

Cinema 2017/2019, penelope cruz-festival cinema a sant sebastia 2019 Aquest any, Penélope Cruz no és només la imatge del Festival de Sant Sebastià, sinó que també serà una de les grans homenatjades de l'edició. I és que l'actriu madrilenya, guanyadora d'un Oscar el 2008, rebrà el Premi Donostia aquest divendres, 27 de setembre, a l'auditori Kursaal.

L'entrega del guardó es durà a terme abans de la projecció del darrer film de Cruz. Es tracta de la pel·lícula Wasp network, una producció dirigida per Olivier Assayas, que també ha signat films com Personal Shopper (2016) o Viaje a Sils María (2014).

L'obra compta amb un repartiment de luxe. Edgar Ramírez, Gael García Bernal, Ana de Armas i Leonardo Sbaraglia són alguns dels actors i actrius que acompanyen Penélope Cruz en aquesta història ambientada a l'Havana de principis dels anys 90.

Cloenda del Festival

La 67a edició del Festival de Sant Sebastià, però, no tancarà les portes fins dissabte, 28 de setembre. A les 20.30 hores començarà la cerimònia d'entrega de premis. Com ja és tradició, la gala es retransmetrà en directe a RTVE.