'Cats' arriba a la gran pantalla

El musical compta amb Taylor Swift en el repartiment

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 26 Juliol 2019 07:23

Cinema 2017/2019, Cats

Aquest mes han començat a veure la llum les primeres imatges de la nova versió cinematogràfica de Cats, que estarà protagonitzada per un repartiment glamurós i amb molt bona veu. I és que Taylor Swift, Jennifer Hudson, Judi Dench (que no va poder protagonitzar la primera versió del musical per culpa d'un esquinç al taló d'Aquil·les), Idris Elba, Steven McRae, Ian McKellen, Jason Derulo, James Corden i Rebel Wilson no faltaran en aquesta pel·lícula dirigida pel guanyador d'un Oscar Tom Hooper ('La chica danesa', 'El discurso del rey').

'Cats' - Tom Hooper ( 2019)

Aquest megaprojecte està produït per Steven Spielberg, Andrew Lloyd Webber i Angela Morrison, i està previst que s'estreni a totes les sales de cinema el 20 de desembre. D'altra banda, el guió de Hooper i Lee Hall ('Billy Elliot') no preveu grans canvis en l'argument del musical, considerat un dels clàssics més aclamats de Broadway.

Per si encara algú no ha tingut l'oportunitat de gaudir de l'obra d'Andrew Lloyd Webber, la trama de Cats gira al voltant de la tribu dels gats Jellicle i està basada en el llibre de poemes de T.S. Eliot, 'Old Possum’s Book of Practical Cats'.