Torna la Mostra de Cinema de Muntanya

Se'n faran dues projeccions al Foment els dies 6 i 13 de juny

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 05 Juny 2019 08:22

Cinema 2017/2019, Mount Kennedy

Ja tornem a tenir aquí la Mostra de Cinema de Muntanya de Mataró, que enguany arriba a la tercera edició. Està organitzada per les dues entitats deganes de l’excursionisme de Mataró: l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró (AGRUPE) i la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró. L'objectiu principal és el de fer difusió dels esports de muntanya i promocionar el cinema català.

Però més enllà d'això, la mostra forma part del programa "Mou-te amb cor", perquè col·labora amb Càritas Mataró. Les entrades per assistir-hi es donaran a canvi de la donació d’algun dels següents productes, que aniran destinats a l'entitat: oli, llet, llegums cuits, sucre o una aportació monetària voluntària. Les entrades es poden recollir a l’Agrupe (passatge del Pou d’Avall, 1) o a la UEC (c/ Nou, 29), i també el mateix dia, 30 minuts abans de cada sessió.

Aquest any, i com a novetat, s’organitzarà un concurs d’Instagram en què els participants hauran de penjar fotografies relacionades amb la muntanya i etiquetar la Mostra de Cinema. Podeu consultar les bases a la pàgina web oficial.

La mostra
La mostra constarà de dues projeccions al cinema Foment (c/ Nou), els dies 6 i 13 de juny.