Star Wars ja té nova entrega

Chicago va acollir la presentació de l'últim film de la saga

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 17 abril 2019 10:33

Cinema 2017/2019, star wars IXLa setmana passada, el Wintrust Arena de Chicago va ser el lloc de trobada d'actors, director i fans de Star Wars. Aquest va ser l'espai escollit per presentar la darrera entrega de la coneguda saga, que portarà per nom 'Star Wars: The Rise of Skywalker'.
El novè episodi no només posarà punt final a la trilogia de J.J. Abrams, 'Rogue One', sinó que tancarà la història de nou entregues que va arrencar el 1977.

Els protagonistes del film seran Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo i Naomi Ackie. L'última actriu és una nova incorporació a la saga i portarà les regnes d'un nou personatge, Jannah. A banda dels intèrprets, els assistents a la presentació també van poder veure en primera persona R2-D2, BB-8 i Dio, un petit robot a mig camí entre un ànec i un megàfon.

Star Wars: The rise of Skywalker - Episode IX  (desembre 2019)
{youtube}
HYoYQktOaZI{/youtube}

Un dels moments més emotius al Wintrust Arena va ser la projecció de diverses imatges de la desapareguda Carrie Fisher, procedents del metratge no utilitzat de la pel·lícula anterior.
Els amants de la saga hauran d'esperar una mica per a l'estrena: està previst que 'Star Wars: The Rise of Skywalker' arribi a les sales el 20 de desembre.