Aquest diumenge, els Gaudí

TV3 retransmet la gala, que premiarà a Joan Pera

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 24 Gener 2019 11:13

Cinema 2017/2019, joan pera
‘La gala de lliurament dels XI Premis Gaudí  reconeixerà aquest diumenge 27 de gener, les millors pel·lícules de l’any 2018 en 22 categories. La cerimònia, amb més de 1.600 convidats, es podrà veure en directe i en prime time a TV3, després del Telenotícies Vespre (21.55 hores), amb els comentaris d’Ismael Martín i Carolina Rosich per als teleespectadors.

En clau mataronina, el moment més esperat està clar: després del parlament de la presidenta de l’Acadèmia, Isona Passola, quan l’actor Joan Pera rebrà, de les mans de Mercè Sampietro (Gaudí d’Honor 2018), el Premi Gaudí d’Honor-Miquel Porter 2019. Un gran reconeixement per l'actor capgròs.

Amb el Mag Lari com a mestre de cerimònies i sota la direcció, per tercer any consecutiu, de Lluís Danés, la gala dels XI Premis Gaudí apostarà per la màgia com a fil conductor amb una escenografia plena de miralls que remet a una frase d'Ettore Scola ("el cinema és un mirall pintat") i que busca, en paraules de Danés, "posar-nos a nosaltres mateixos, com a indústria i com a país, davant un mirall i poder explicar el punt en què ens trobem".

L'onzena edició dels Gaudí comptarà amb els números musicals de Joan Colomo, la Ju, Roger Mas, Alba Carmona, Elena Tarrats i Alfred Garcia, que també lliurarà el Premi Especial del Públic juntament amb les actrius Anna Castillo i Candela Serrat.