Curts de 15 minuts i fets a casa

Torna el Mercat del Film els dies 16, 17 i 18 de novembre a Can Gassol. Les projeccions de ficció són de màxim 15 minuts i realitzades o produïdes a Mataró

  • Anna Galdon // Foto: cedida
  • Divendres, 16 Novembre 2018 10:04

Cinema 2017/2018, mercat del film

Torna el Mercat del Film i, amb ell, l’oportunitat de veure la producció audiovisual amb ADN mataroní.

Un any més, la jornada de l’audiovisual posa en valor la producció local amb la projecció d’obres de creadors mataronins de diversos formats: des de curtmetratges a documentals passant per videoclips, spots o websèries, entre molts altres. Però a més, el Mercat del Film consolida enguany  l'emplaçament de Can Gassol.

Organitzat pel col·lectiu Hotel Elèctric i el M|A|C, tot i tractar-se de la setena edició la proposta segueix amb l’objectiu de sempre: oferir un punt de trobada dels creadors audiovisuals locals.

Divendres 16 de novembre / 20 h - Bruno (Jordi Estapé, 2018)
Projecció del curtmetratge escrit i dirigit pel mataroní Jordi Estapé, i produït per 200 Films i la Universitat de Ravensbourne (Londres). A continuació: Conversa amb director i actor principal de Bruno, conduïda per Judith Vives (Hotel Elèctric).

Dissabte 17 de novembre / 18.30 h - Mercat del Film _ Volum 7
Projeccions. A continuació: "Josep Palau i Fabre. Retrat cubista". Documental sobre l’intel·lectual Palau i Fabre en què s’expliquen totes les seves facetes. Una producció de la Fundació Palau i de Clack, dirigida per Eloi Aymerich.

Diumenge 18 de novembre / 12 h - Producció audiovisual en mans de joves
Xerrada amb Jordi Estapé. Recorregut d’un jove director de cinema.