Eugenio, l'altra cara del còmic

El documental més vist al DocsBarcelona i a Filmin dels darrers anys, arriba a Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 08 Octubre 2018 00:00

Cultura 2018, Eugenio, documental
'Eugenio' és el documental que retrata la vida del mític humorista català, que omplia escenaris amb el seu particular sentit de l’humor. Un èxit professional, però, que amagava el que passava lluny dels focus, en la intimitat.

La pel·lícula, que va ser el documental més vist durant la 21ª edició del Festival DocsBarcelona esgotant les entrades a la majoria de sessions i que es va convertir, en tan sols un mes que va estar disponible, en el documental més vist a Filmin dels últims anys, arriba a sales i cinemes d’arreu d’Espanya de la mà de DocsBarcelona del Mes.

A Mataró ho farà el proper dimecres 10 d’octubre, a les 19h, a la Sala Polivalent del Cafè de Mar (C/ Santa Rita, 1) de la mà de la productora Clack, que és qui hostatja a la capital del Maresme aquesta iniciativa de DocsBarcelona del Mes.

'Eugenio' - El documental

Es tracta d’una ocasió especial perquè en aquesta edició de ‘El Documental del Mes’ a Mataró els assistents podran parlar directament amb Jordi Rovira, periodista mataroní i codirector d'aquest mateix documental.