'Genesis 88' estrena segona temporada

La sèrie realitzada pel grup de cinema amateur mataroní Fata Morgana acaba d’estrenar segona temporada

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dissabte, 06 Octubre 2018 00:00

Cultura 2018, genesis 88

Cada diumenge els seguidors de la sèrie Genesis 88 poden trobar un nou capítol penjat a la xarxa. Des del 30 de setembre, en què es va estrenar al Foment Mataroní el primer capítol d’aquesta websèrie amb segell mataroní, els interessats trobaran, setmana rere setmana, un dels set capítols que conformen aquesta nova entrega.
Realitzada pel Grup de Cinema Fata Morgana, la websèrie va estrenar una primera temporada de tretze capítols el 16 de maig del 2015.
Des d'aleshores, aquesta sèrie  rodada pràcticament en exclusiva a la ciutat de Mataró (inclou, això sí, algunes localitzacions a la resta del Maresme i Barcelona) ha estat guardonada fins a tres vegades als Estats Units (dos premis van ser entregats a Miami i un a Hollywood).

Equip amateur
La sèrie està realitzada íntegrament per actors i equip tècnic amateur, i compta també amb actors i actrius de la ciutat. Una de les grans característiques d'aquesta websèrie és que s'ha tirat endavant gràcies a la voluntat i les ganes dels mateixos que la fan possible.

Sinopsis

Cultura 2018, genesis 88

En 1988, l’empresa Eu-Gen, associada amb un consorci espacial internacional dur a terme un experiment secret. Més de vint anys després, a la República de las Maracas, apareix un estrany personatge a qui ningú coneix, que és capturat per la policia després d’una sèrie de robatoris i assalts. És llavors quan sorgeix el misteriós interès d’una de les dones més riques i poderoses del país per aquest individu, i quan tot un seguit de personatges d’allò més variats inicien una curiosa persecució per apoderar-se d’aquest inquietant subjecte.