Supervivència, el curt del mataroní Albert Poquet

El curt està basat en el robatori produït el 2010 al carrer Prat de la Riba de Mataró

Supervivencia d'Albert Poquet

 

El mataroní Albert Poquet, director i realitzador audiovisual, ha dirigit el curt 'Supervivència', el qual s'ha estrenat recentment. El curt de 15 min explica el cas del robatori que va tenir lloc el 24 de juny de 2010 al carrer Prat de la Riba de Mataró.

Tràiler del curt 'Supervivència'

Poquet, que és el fill de la família a la qual van robar i agredir, ha explicat mitjançant aquest curt què va passar aquella nit i com es van desenvolupar tots els successos. El director afirma que "l'argument no es consolida només per ensenyar els fets i fer passar terror o nerviosisme als espectadors, sinó que darrere de tot això hi ha una reflexió humana on es podria resumir dient que "mai saps el que pots arribar a fer pels que realment estimes"".

Curt 'Supervivència' d'Albert Poquet complet

El curt d'Albert Poquet ha travessat les fronteres i ha sigut nominat en la categoria de 'Millor curtmetratge' en els festivals INCORTO Film Festival (Ciutat de Mèxic, Mèxic); Dada Saheb Phalke Film Festival-2018 (Nova Delhi, Índia) i Festival Internacional de cinema de Sant Andreu de la Barca (Barcelona).

Supervivencia d'Albert Poquet