The Square, art i publicitat

Un drama satíric suec en versió original al Foment

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 16 Gener 2018 00:00

Cinema 2017/2018, The SquareEl Foment torna amb una sessió de cinema en versió original amb The Square, una comèdia negra sobre un museu d'art contemporani que contracta una agència per fer la difusió d'una mostra d'art. La publicitat d'aquesta mostra, però, acaba produint malestar a la gent. Amb aquest argument es desenvolupa la pel·lícula dirigida per Ruben Östlund, la qual té una durada de 142 minuts. The Square va ser la pel·lícula guanyadora del Festival de Cannes.

The Square es podrà veure al Cinema Foment Mataroní el dijous 18 de gener del 2018 a les 20.30h del vespre. La iniciativa del cinema en versió original està organitzada per la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i el Foment Mataroní.
Una pel·lícula dramàtica satírica sueca protagonitzada per Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West i Terry Notary. En Christian és el director artístic d'un museu d'art contemporani i s'encarrega d'una exposició titulada The Square, en la que hi ha una instal·lació que fomenta els valors humans i altruistes. Quan contracta una agència de publicitat i relacions públiques per difondre l'esdeveniment, la publicitat provoca molts problemes entre els assistents.