Un premi per a Susan Sarandon

Recull el Gran Premi Honorífic del festival de Sitges

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 11 Octubre 2017 16:58

L'actriu i productora de cinema nord-americana Susan Sarandon va ser guardonada la setmana passada amb el Gran Premi Honorífic del Festival de cinema de Sitges, previ a la projecció de 'The Rocky Horror Picture Show' dirigida per Jim Sharman. Un guardó que va rebre per la seva extensa filmografia amb muntatges com 'Thelma i Louise' o 'Pena de mort'. En recollir-lo, Sarandon va cantar 'Over at the Frankenstein place' del film 'The Rocky Horror Picture Show'.

El director del Festival de Sitges, Ángel Sala, va presentar a l'actriu definint-la com "una gran dama de la interpretació, un mite de Hollywood i del cine". Després de l'entrega del guardó va tenir lloc l'inici de l'espectacle previ a la projecció que va dur a terme l'actriu Itziar Castro. Una projecció que es va convertir en una autèntica festa per part dels espectadors que van omplir la sala Auditori Melià Sitges.

En la roda de premsa que va oferir Sarandon el passat divendres va parlar del rodatge de 'The Rocky Horror Picture Show', del qual va destacar que "va ser un rodatge dur, però també ens ho vam passar molt bé". A més, confessa que ella no sabia cantar i li va agafar per sorpresa quan li va dir que hauria de fer-ho durant la pel·lícula.