‘La meva fàbrica’ reprèn el cicle ‘El Documental del Mes’

El Cafè de mar projecta una història sobre la dignitat laboral davant la crisi econòmica en una gran empresa

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 09 Octubre 2017 10:37

Ciutat 2017, documental wadan-documental del mes

Els ingressos d’un terç dels habitants de la ciutat alemanya de Wismar depenen de Wadan Yards, una empresa constructora de vaixells. L’agost de 2008 un inversor rus es queda l’empresa i el futur sembla segur però amb el començament de la crisi 5.000 llocs de treball perillen. No es tracta només de perdre el sou, és també l’orgull d’un ofici, la dignitat aconseguida generació rere generació.
Aquest és el punt de partida de 'La meva fàbrica', documental produït el 2011 i de 100 minuts de durada que protagonitza la sessió d’octubre del cicle El Documental del Mes, promogut per la productora Clack al Cafè de Mar de Mataró.

Projecció i un debat

El documental es podrà veure el dimecres 11 d'octubre a les 19.30 h a la sala Polivalent del Cafè del Mar a un preu de 3 euros. Després de la projecció tindrà lloc un debat amb Andreu Bautis, del sindicat COS, i Lalo Plata, de Comissions Obreres. El documental va ser dirigit per l'alemany Dieter Schumann, el qual va rebre l'any 2008 la Ludwig-Reinhard-Kulturpreis, un premi cultural molt prestigiós.