El Rei Borni, aquest dissabte a baix a mar

El Varador acull el cicle de 'Cinema Lliure a la platja'

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 14 Juliol 2017 11:40

La Lídia i la Sandra organitzen un sopar amb les seves respectives parelles: en David, un policia antidisturbis, i l'Ignasi, un documentalista social que va perdre l'ull per l'impacte d'una pilota de goma en una manifestació. Aquesta adaptació de l'exitosa obra de teatre no deixarà indiferent l'espectador que baixi a mar dissabte.

Dins el cicle de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent que ja s'ha convertit en una de les cites més esperades de l'estiu i que es fa a Barcelona, Badalona, el Prat de Llobregat i Mataró.

Totes les sessions de Cinema Lliure 2017 començaran a les 21 h amb música a càrrec d’iCat per animar l'ambient. Quan s’amagui el sol, perquè la projecció pugui ser òptima, s'emetrà un curtmetratge seleccionat per Filmets (Badalona Film Festival).
A continuació, es veurà la pel·lícula programada. Totes les cintes de la mostra s'emeten en versió original amb subtítols en castellà i amb subtítols en anglès per a les pel·lícules catalanes i espanyoles.