Arrenca el festival de Sitges

La 48ª edició del Festival, reunirà el bo i millor del genere

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 08 Octubre 2015 00:00

Cinema 2014/2015, festival de sitges 2015

El terror en les seves diferents formes serà el gran protagonista de la 48a edició del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que tindrà lloc del 9 al 18 d’octubre. Un certamen que arrencarà amb l’aclamada cinta de terror ‘La Bruja’  (The Wich), del debutant Robert Eggers, i en el qual s’han programat 169 pel·lícules, 37 de les quals són a la secció oficial.

També seran protagonistes els 20 anys de ‘Seven’ i el director nord-americà Oliver Stone, qui rebrà el Gran Premi Honorífic del certamen. Sala ha ressaltat que en aquest moment estan a un nivell de venda d’entrades molt similar al de l’any passat.

El director del Festival de cinema de Sitges, Ángel Sala, ha recordat que si l’any passat va ser la ciència ficció i el low cost les protagonistes del Sitges 2014, en aquesta edició “domina el terror. Els directors han anat a fer pel·lícules de terror i es veuran de diferents tipus”. Sala ha dit que la programació del certamen demostra que el gènere fantàstic és el “més ric i fèrtil i que dóna oportunitat als nous talents”.

El punt i final a la 48a edició del Festival de Sitges el posarà la cinta canadenca ‘Into the Forest’, de Patricia Rozema, un thriller apocalíptic on unes magistrals Ellen Page i Evan Rachel Wood interpreten dues germanes que intenten sobreviure en un món futur en el qual una apagada massiva precipita la humanitat cap al seu final.