TVE estrenarà una adaptació de la novel·la ‘Habitacions tancades’ de Care Santos

La minisèrie de dos capítols es podrà veure a finals de novembre, després que es projecti a Tòquio

  • Redacció
  • Dilluns, 28 Setembre 2015 11:27

Care Santos

La novel·la de la mataronina Care Santos fa el salt a la televisió. ‘Habitacions tancades’ es convertirà en una minisèrie de dos capítols que estrenarà Televisió Espanyola a finals de novembre. A principis d’octubre, però, serà a Tòquio on es farà la primera projecció de la sèrie.

‘Habitaciones cerradas’ serà una minisèrie de dos capítols, produïda per Televisió Espanyola i TV3 i dirigida per Lluís Maria Güell. No se’n saben gaires detalls, només que la narració fa entrecreuar personatges, sentiments i records de la Barcelona d'abans de la guerra. El llibre narra la història d’una nissaga familiar, la dels Lax, amb uns escenaris plens de personatges burgesos, criats i artistes i està protagonitzada per Adriana Ugarte i Àlex Garcia com a Teresa Brusés i Amadeu Lax, mentre que Bea Segura és Violeta Lax, néta dels protagonistes.

Aquesta minisèrie es va rodar a finals del 2014 a Barcelona i a la Casa Miró de Vilafranca del Penedès i s'estrenarà a l'estat a finals de novembre a Televisió Espanyola. Abans que això passi però, qui veurà ‘Habitacions tancades’ els propers dies 7 i 9 d'octubre, serà Tòquio, on es projectarà la minisèrie, en el marc del Festival cinematogràfic de cinema llatí.