Arenys es prepara per al rodatge del film Laia

Està basada en una obra de Salvador Espriu

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dimecres, 23 Setembre 2015 15:35

Cinema 2014/2015, Laia

Arenys de Mar es prepara per al rodatge de la pel·lícula catalana LAIA aquest novembre. El film, que rescata una obra de Salvador Espriu, recorrerà espais emblemàtics per a l’escriptor a la vila maresmenca, on es va inspirar en nombroses ocasions.
LAIA, basada en la novel·la de l’escriptor català Salvador Espriu, escrita l’any 1932, narra la història d’una noia enigmàtica i dominant, en un humil poble mariner. La narració ens transporta a diverses etapes decisives que marcaran per sempre la vida de Laia.
Al film hi apareixerà el món oníric d’Espriu sorgit de la seves vivències a Arenys de Mar i que va estar marcat per personatges molt peculiars.

També a Sant Pol

Està previst que LAIA es comenci a rodar aquest mateix novembre tant a Arenys de Mar com a Sant Pol. I, de fet, ja tot està a punt. Miranda Gas serà Laia, i l’acompanyaran Ivan Benet, Roger Casamajor, Clàudia Benito i Miquel Fernàndez com a actors principals.
Els protagonistes de la pel·lícula ja van visitar la vila el passat 8 de setembre amb el director del film i el regidor de Cultura per veure la seva residència del carrer Bisbe Català o el cementiri d’Arenys. Els van acompanyar familiars d’Espriu i la directora del Centre Espriu, que van ajudar l’equip de la pel·lícula a entendre com era l’escriptor i què volia transmetre amb les seves obres.