Mercat del Film, la potència de l’audiovisual de casa

Avui divendres, a Les Esmandies

  • Redacció
  • Divendres, 28 Novembre 2014 11:58

Mercat del Film

La tercera edició del Mercat del Film arriba avui divendres al Casal de Barri de Les Esmandies oferint a tots els mataronins que s’hi vulguin apropar l’oportunitat de veure projeccions de cinema i audiovisuals fets a Mataró.

Gràcies al col·lectiu d’Hotel Elèctric, organitzadors de l’acte, no tan sols es poden veure els habituals curtmetratges de ficció realitzats a la ciutat. També es podrà assistir a la projecció d’altres creacions audiovisuals com videoclips, documentals, videocreació o espots publicitaris. La voluntat és convertir-se en una cita de referència en el sector audiovisual a Mataró.

Aquest volum 3 del Mercat del Film ha decidit, a més, donar importància a allò amb què comença tot creador novell: el cinema fet a les escoles i els projectes dels estudiants del Grau de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus. Així, en les tres hores de duració prevista d’aquesta jornada, tothom que s’acosti a Les Esmandies podrà veure les prop de 30 peces que, en paraules de l’organització, “posen de manifest la vitalitat, varietat i qualitat de la producció audiovisual local.

ACTES

Dates:
Divendres 28 de novembre

Hora:
18h

Lloc:
Les Esmandies Casal de Barri (Ronda O’Donnell, 94. Mataró)

Entrada:
Gratuïta