El Col·lectiu Hotel Elèctric prepara la segona edició del Mercat del Film

Entre els projectes destaquen els realitzats per alumnes graduats al Tecnocampus

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 07 Novembre 2013 00:00

Cultura, hotel elèctric

El Col·lectiu Hotel Elèctric treballa en la segona edició del Mercat del Film. El Volum 2, que tindrà lloc el proper divendres 22 de novembre al casal de barri de Les Esmandies, seguirà el model de l’any passat presentant una mostra de les produccions audiovisuals més recents fetes a Mataró. A banda de curtmetratges de ficció, també es podran veure videoclips, documentals, animació, espots publicitaris i videocreació.

Entre les peces que es projectaran, destaca la presència de curts realitzats per alumnes del Graduat de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, així com dels espots i videoclips realitzats per M1TV. El mercat també servirà de plataforma de presentació de diversos projectes audiovisuals que busquen finançament per la via del micromecenatge a través de Verkami.

La primera edició del Mercat del Film es va celebrar ara fa un any. Durant la presentació de l’edició anterior, Judith Vives i Jesús González, membres d’Hotel Elèctric, remarcaven que “el Mercat del Film es vol convertir en un punt de trobada per posar en contacte tota la gent que treballa al sector i incentivar la creació de possibles xarxes i col·laboracions”.

La segona edició de la iniciativa de l’Hotel Elèctric és possible gràcies a la col·laboració del casal de barri de Les Esmandies i la productora Claraboia.