Quatre folres en una diada pels Capgrossos

Enllacen 3 i 4 de 9, torre de 8 i pilar de 7 a la diada dels Castellers de Sants

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 16 Octubre 2017 12:04

Capgrossos a Sants

Amb l'alegria encara al cos per la millor actuació de la seva història, portant a la plaça del Mercadal de Reus la Torre de 9 amb folre i manilles, el 5 de 9 folrat i el pilar de 7, els Capgrossos de Mataró van ser diumenge a Sants, en la diada dels “Borinots” locals. Els de Mataró hi van tornar a signar una actuació de mèrit enllaçant les quatre construccions bàsiques folrades: 3 i 4 de 9, torre de 8 i pilar de 7.

D’aquesta manera la colla manté el tremp amb els castells de 9 i suma un nou cap de setmana sense caigudes. Els de blau van tornar a escollir el 3 de 9 de castell de sortida i el 4 de 9 de la segona tanda va ser, potser, el millor d’aquest segon tram. Al darrera hi van anar la torre de 8 i el tercer pilar de 7 consecutiu en tres setmanes: preludi del de 8 emmanillat que volen fer a la denominada traca final. Els Capgrossos mai han descarregat el pilar de 8.

El tercer pilar de 7 dels Capgrossos aquest any

Els Castellers de Sants es van regalar l'estrena dels 'gamma extra' de la temporada, descarregant en segona ronda la Torre de 9 amb folre i manilles, castell que també van completar amb solvència els Minyons de Terrassa, especialistes en aquesta construcció.