Un pas més dels Capgrossos

La colla local descarrega a Premià de Mar el pilar de 6 per primera vegada aquesta temporada

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 10 Juliol 2017 13:45

Capgrossos a Premià

A només dues setmanes d'una de les grans cites castelleres de l'any pels Capgrossos de Mataró, la diada de Les Santes, la Colla Castellera continua treballant per assolir objectius ben alts. Durant el cap de setmana els de la camisa de color blau marí van visitar el barri de la Llàntia i Premià de Mar, mantenint els bons resultats obtinguts fins ara i descarregant el pilar de 6 per primera vegada enguany.

La millor actuació

La diada de diumenge a Premià va comptar amb dues colles convidades, els Castellers de Badalona i els Capgrossos. Els de Mataró van descarregar la torre de 8 amb folre, la qual portava un folre més reduït de l'habitual, pensant ja en la torre de 9 amb folre i manilles que volen intentar a la diada de Les Santes. En segona ronda van tornar a mostrar el seu domini del 3 de 9 amb folre i, per últim, el 5 de 8 va ser el castell de la tercera ronda. La cirereta del pastís va ser el pilar de 6 que van descarregar després de diversos mesos treballant aquesta estructura tan inestable. D'aquesta manera, els Capgrossos acabaven la millor diada que han fet a plaça fins ara durant el 2017.

Capgrossos a Premià

El barri de la Llàntia veu castells de 8
Els Capgrossos de Mataró van optar pel 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7, acabant amb un pilar de 5. A més de la colla local, la diada del dissabte a la tarda va comptar també amb els Xics de Granollers.