Els Capgrossos comencen a Sants el seu tram final

La gamma extra apunta a Girona i Vilafranca

  • Cugat Comas // Foto: Capgrossos
  • Divendres, 14 Octubre 2016 00:00

Capgrossos de Mataró, capgrossos

Després d'un cap de setmana de descans posterior al Concurs de Tarragona, els Capgrossos tornen a plaça aquest diumenge. Els de la camisa blava seran a la Diada dels Castellers de Sants en la primera parada del seu tram final de temporada.

Al costat de la colla amfitriona i dels Minyons de Terrassa –totes dues amb ambicions de castells de gamma extra– els plans dels Capgrossos podrien passar per una diada amb castells de nou. Buscar la quarta Tripleta Màgica d'aquest any, després de les d'Aniversari, Santes i El Born podria ser el gran objectiu de la colla, que després d'aquest cap de setmana ja encararà la seva coneguda "traca final".

Gamma extra a final de mes

I és que els plans de la tècnica capgrossa passen per repetir o millorar els registres del Concurs el 30 d'octubre a Girona i l'1 de novembre, per Tots Sants, a Vilafranca del Penedès. Aquestes dues diades en només tres dies, seran el gran objectiu de la colla per repetir la torre de 9 i buscar altre cop el 5 de 9 que es va intentar a Tarragona així com el 9 de 8.