Els Capgrossos busquen nova canalla aquest dissabte

Matí i tarda a Santa Anna, amb tallers i animació

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 11 Març 2016 00:00

Capgrossos Mataró, megataller canalla Capgrossos

Introduir-se al món dels castells amb un taller especial, indicat per la canalla. Això és el que ofereixen aquest dissabte durant tot el dia a la Plaça de Santa Anna els Capgrossos de Mataró, que hi faran el tradicional "megataller" per fomentar el fet casteller entre els més petits.

El megataller és la millor oportunitat perquè nens i nenes de tota condició física i edat s'interessin i tastin el que suposa ser casteller i experimentar de forma pràctica i divertida amb ser canalla.

Amb actuació final

Els blaus han preparat tot un dia d'actes que acabaran amb la segona actuació castellera d'aquesta temporada –encara pretemporada– pels de la camisa blava.  Així, a partir de les deu del matí hi haurà inflables i jocs per als menuts a la mateixa plaça i a les 11.30h es farà un espectacle infantil 'Ton, Toneta i la Colla Castellera'.

A partir de les quatre de la tarda hi tornarà a haver jocs i inflables, amb taller de castells a dos quarts de sis, una xocolatada per a tothom i actuació castellera completa, a les set.