Mia Castellví tornarà a ser el cap de colla dels Capgrossos

Substituirà Jordi Gonzàlez, després d'un any

  • Redacció// Foto: Capgrossos
  • Dimecres, 30 Desembre 2015 12:37

Capgrossos Mataró, Capgrossos mia castellví
Canvis al capdavant dels Capgrossos. Un any després de deixar el càrrec de cap de colla, Mia Castellví tornarà a liderar la tècnica de la colla castellera del Maresme. El cap de colla de l'any 2015 Jordi Gonzàlez "Jordi de Sants" no repetirà en el càrrec i amb ell també pleguen alguns dels pesos pesants de la seva tècnica.

D'aquesta manera agafa el relleu el mateix Mia Castellví, que ja va ser cap de colla dels Capgrossos de Mataró els anys 2012, 2013 i 2014. Els càrrecs directius dels Capgrossos s'escullen per mandats d'un sol any a través de l'assemblea ordinària de la colla, que es reunirà el divendres 22 de gener amb l'única candidatura de Castellví com a cap de colla.

En el primer mandat de Mia Castellví els Capgrossos van assolir, ja el 2014, la seva millor actuació encara avui amb 4, 3 i 2 de 9 descarregats i pilar de 7.

On també hi haurà renovació de càrrecs és en l'apartat directiu, ja que Teresa Navarro també deixa la presidència de l'entitat i serà substituïda, també com a candidatura única, per Xavier Castellví. Es dóna per tant la circumstància que els germans, dos dels fundadors de la colla, seran cap de colla i President alhora.