Penúltima diada de l'any, a Terrassa

Els Capgrossos volen portar algun castell de 9 a la diada dels Castellers locals

  • Redacció
  • Divendres, 06 Novembre 2015 10:09

El 5 de 8 dels Capgrossos a Vilafranca

Els Capgrossos afronten el penúltim cap de setmana d'activitat castellera amb la seva darrera sortida de l'any. Diumenge seran al Raval de Montserrat de Terrassa com a colla convidada a la Diada dels Castellers de Terrassa. Com que és una actuació de només dues colles, els objectius castellers dels de blau dependran de la massa castellera que puguin mobilitzar, però els plans serien portar-hi almenys un castell de 9, acompanyat de castells de la gamma alta de 8. Repetir el 5 de 8 que els Capgrossos van estrenar diumenge passat a Tots Sants, després de dos anys de sequera pot ser el principal objectiu de diumenge.

La colla està immersa en la preparació de la Diada Mariona Galindo Lora el pròxim diumenge 15 davant l'Ajuntament de Mataró on vol portar-hi els màxims castells, intentant millorar la diada de diumenge passat a Vilafranca. L'assaig d'aquesta nit és importantíssim a aquest efecte.

La dada curiosa és que serà el tercer cop aquest 2015 que els Capgrossos actuïn a Terrassa després de fer-ho a la Diada de Festa Major i a la Diada del Patrimoni. Els millors castells que hi va fer són el 4 i el 3 de 8, pel que diumenge haurien de millorar prestacions.

Demà dissabte al matí la colla serà l'encarregada de penjar, amb els seus pilars, una branca de pi als Cellers de Mataró en la tradicional matinal de rebuda del Vi Novell.