Verkami assolit pels Capgrossos

Per immortalitzar el seu viatge a l’Índia el pròxim agost

Capgrossos Mataró, capgrossos-verkami

La colla castellera Capgrossos de Mataró serà el mes d’Agost a l’Índia per a participar en un festival hindú que tindrà lloc a la ciutat de Thane -a la península de Bombai-. Es tracta d’una festa tradicional que commemora el naixement del déu Krishna i en la que participen els govindes, unes torres humanes similars als castells.

Per immortalitzar el viatge, els Capgrossos han reunit més de 6.500 euros a través del micromecenatge per muntar una exposició a la tornada i editar un catàleg de luxe sobre la fusió de cultures.

Encara queden dies

Les fotografies del viatge aniran a càrrec de la fotògrafa Kris Ubach i l’objectiu és que es pugui copsar a través de la imatge les diferències i punts en comú entre les dues cultures castelleres. A la tornada del viatge, que té lloc del 14 al 20 d’agost, es farà un exposició a Mataró i s’editarà un catàleg de prop de 150 pàgines.

Els Capgrossos han finançat aquest projecte a través d’una campanya de micromecenatge, aconseguint més de 6.500 euros, a falta encara d’alguns dies de tancar-se el termini per fer aportacions. La colla espera ara poder superar els 7.000 euros per fer un projecte de major envergadura.