Darrera macro-diada universitària

Avui dijous, les colles universitàries a Mataró

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 29 Maig 2014 12:03

Capgrossos Mataró, macro-diada castellera

Mataró acull avui dijous la darrera ‘Macro-diada’ de colles castelleres universitàries. En els darrers anys s’ha multiplicat el nombre d’aquestes colles formades exclusivament per membres de la comunitat educativa dels centres universitaris i això fa que la del TecnoCampus sigui, segons totes les previsions, la darrera ‘Macro’, que és com es coneix aquella diada que agrupa totes les colles existents.

Mig miler de persones
Es preveu que la diada pugui reunir més de mig miler de persones amb la participació de les colles Arreplegats de la Zona Universitària, Ganàpies de la Universitat Autònoma, Xoriguers de la Universitat de Girona, els Pataquers de la Universitat Rovira i Virgili, els Marracos de la Universitat de Lleida, els Emboirats de la Universitat de Vic, els Engrescats de la Universitat Ramon Llull, els Bergants del Campus de Terrassa, els Penjats del Campus de Manresa, els Llunàtics de la UPC de Vilanova i els amfitrions, els Passerells del TecnoCampus

La colla mataronina ve de fer la millor actuació de la seva història amb 2 de 6, 5 de 6, 4 de 6 amb l’agulla i pilar de 5. Dijous intentaran el seu primer 4 de 7.