Els Capgrossos volen “treballar fort per somiar amb més d’un gamma extra”

Mia Castellví repeteix com a cap de colla i Teresa Navarro s’estrena de Presidenta

  • Redacció
  • Dilluns, 20 Gener 2014 10:18

Capgrossos de Mataró, Capgrossos assaig Santes

Els Capgrossos de Mataró van celebrar dissabte, a la sala d’actes de l’escola Santa Anna, la seva assemblea anual que va servir per a escollir Mia Castellví en un tercer any de mandat de Cap de Colla i Teresa Navarro com a nova Presidenta. Navarro, aquest darrer any vicepresidenta de l’entitat, substitueix Jordi Fornells que deixa el càrrec després de tres anys i que va endur-se una sentida ovació de les prop de 150 persones que omplien la sala. Aquest 2014 és any de Concurs de Castells a Tarragona i els Capgrossos, a més, estan preparant el seu viatge a l'Índia per a fer castells al costat dels ‘govindes’ durant el mes d’agost. Els objectius de la junta tècnica i directiva són concordants: poder fer créixer i reforçar la colla per aconseguir els màxims castells.

Precisament Mia Castellví, que encapçala una tècnica amb alguns canvis com l’ascens d’Alba Galan a cap de canalla, Àlex Dorda com a cap de folres i Lluís Martí com a cap de troncs, va assegurar que els Capgrossos poden aspirar a tot aquest 2014: “Hem de treballar molt fort a assaig, amb més implicació de tothom i amb més gent i si treballem bé podem somiar amb més d’un castell de gamma extra”. Castellví va ser crític amb un 2013 en què, segons ell, “vam fer molt bons assajos però els resultats no van arribar i tots en vam sortir decebuts”. Com a novetat d’aquest any, els Capgrossos recuperen la figura dels sots cap de colla en la figura de Jordi Gonzàlez que, virtualment, es perfila com el substitut de Castellví en el futur. Cugat Comas a pinyes completa el “pinyol” de l’equip tècnic.

Els Capgrossos comencen aquest divendres els seus assajos a partir de les 19.45h la canalla i de les 20:30h tota la colla.