Volen fer els deures a dues setmanes del Concurs de Tarragona

Els Capgrossos actuen diumenge a Esplugues on podrien estrenar el 7 de 8

El Concurs de Castells de Tarragona, la gran cita que marca el segon tram de la temporada castellera, s’acosta acceleradament. Els Capgrossos volen portar al dit Mundial Casteller la seva màxima actuació amb 4 i 3 de 9 folrats i l’anhelada torre de 9 amb folre i manilles, un programa ambiciós que requereix de fer els deures pendents en els 15 dies que queden abans del 7 d’octubre.

En aquest sentit, els de la camisa blava actuen aquest diumenge a Esplugues on podrien estrenar per primera vegada en la seva història el 7 de 8, un castell que estan assajant intensament les darreres setmanes. La resta de castells del programa podrien ser el 5 de 8, el 4 de 8 amb agulla i, fins i tot, s’assajarà per portar un castell de 9 folrat.3 de 9 entre cella i cella

El 3 de 9 amb folre, la gran assignatura pendent dels Capgrossos és a hores d’ara el gran objectiu, el castell que els de la camisa blava tenen entre cella i cella. Si no s’intenta a Esplugues s’intentarà a Lleida. En aquest sentit és important l’assaig d’avui divendres.