Piscin_Art 01 porta l’art a les piscines municipals de la ciutat

La mostra, inaugurada divendres, s’allargarà fins el gener

Aquest divendres, 25 de novembre, s'inaugura Piscin_Art 01, un projecte en el que diversos artistes exposaran les seves obres a les dues piscines municipals de la ciutat fins el 22 de gener del proper any. La Piscina Municipal i el Centre Municipal d’Esports El Sorrall es convertiran doncs en unes improvisades sales d’art. Per facilitar l’assistència de públic Mataró Bus ofereix un servei gratuït per traslladar els assistents d’una piscina a l’altra.

El projecte és una iniciativa del Patronat Municipal de Cultura amb la col·laboració de les Piscines Bernat Picornell i el suport del Patronat Municipal d’Esports. Les peces exposades provenen del concurs ‘Propostes d’Art a les Instal·lacions’ que es du a terme a les Piscines Picornell de Barcelona des de l’any 1994 amb la participació d’alumnes de l’Escola Massana i de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. La selecció de peces ha anat a cura d’Àurea J.Perelló i Maria Sellarès, coordinadores del projecte ‘Propostes d’Art a les Instal·lacions’.

Joves artistes
Els artistes participants en el Piscin_Art 01 i que inauguren les intervencions artístiques a les piscines municipals de la ciutat, enguany són nou joves: Xavier Brufau i Estanis Roca, Lluís Fernández, Anna Franquesa, Patricia Luna i Santiago Pinzón, Cristina Pessoa i Marta Ramos.