L'artista Aïda Gómez, escollida pel projecte Womart a Mataró

El projecte està impulsat pel Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals i l'Ajuntament de Mataró

  • Mireia Camacho
  • Dilluns, 26 Març 2018 00:00

Womart

Aïda Gómez és l'artista escollida per a fer la seva intervenció artística en un espai públic de Mataró dins el projecte Womart, l'acte destacat del qual tindrà lloc el dissabte 14 d'abril. El seu estil utilitza jocs de llenguatges, mots encreuats i la substitució dels codis socials en l'entorn quotidià, buscant una forma de capturar i desafiar la visió dels vianants per desconfigurar la realitat urbana i dotar-la de nous sentits. Les obres d'Aïda Gómez empren multiplicitat de materials, instruments i combinacions d'elements diversos.

Les seves obres s'han exposat a festivals i galeries d'Holanda, Anglaterra, Espanya, Polònia, Alemanya, Colòmbia i Portugal.
Womart

El projecte Womart

El projecte Womart té l'objectiu de visibilitzar i reconèixer el talent artístic de les dones i fomentar la presència d'aquestes en el camp de l'art urbà i afavorir la seva professionalització.

Està comissariat per l'Associació Rebobinart i s'està desenvolupant de manera simultània a les 10 ciutats que conformen la Xarxa Transversal. Les creadores que conformaran el projecte Womart, i les ciutats on treballaran són: 

Hyuro a Reus (pintura mural); Paula Bonet a Figueres (pintura mural); Elbi Elem a Tortosa (pintura mural); B-Toy a Olot (pintura mural); OVNI a Manresa (pintura mural); Monica Rikic a Granollers (instal·lació); Aïda Gómez a Mataró (instal·lació); PEDRA a Girona (instal·lació); Minuskula a Sant Cugat del Vallès (pintura mural); i Lula Goce a Vilanova i la Geltrú (pintura mural).