Una exposició pels 25 anys dels Dimarts del Llimoner

Inauguren a l'Ateneu de la Fundació Iluro la mostra amb obres de 31 artistes mataronins, la qual es podrà veure fins al 29 d'abril

Els dimarts del llimoner

Un total de 53 peces de 31 artistes diferents, així com un ampli recull de documentació per conèixer l'activitat del col·lectiu Els Dimarts del Llimoner, és el que es podrà veure a l'exposició de l'Ateneu Fundació Iluro. Aquesta es proposa commemorar els 25 anys del col·lectiu recordant les seves exposicions i obres, així com l'activitat desenvolupada des dels inicis.

La mostra ja es pot visitar a l'Ateneu i estarà disponible fins al 29 d'abril. A més de veure les obres, el públic pot gaudir de les activitats complementàries: un recital poètic el dia 27 de març a les 19.30h, un concert el dimarts 3 d'abril a les 19.30h i, per últim, la presentació del catàleg de l'exposició el dia 17 d'abril a les 19.30h.

Els dimarts del llimoner

Un grup d'artistes i escriptors maresmencs

El col·lectiu els Dimarts del Llimoner és un grup d'artistes i escriptors de la comarca que va ser creat l'any 1992. En els seus inicis, era una tertúlia formada per una colla d'amics aficionats a disciplines artístiques com la poesia i la pintura i que es reunien a la seu de l'Associació ProArtPenta, al carrer Massevà. Allà també organitzaven concerts, exposicions i recitals de poesia. Al llarg dels anys, el col·lectiu ha comptat amb col·laboracions d'artistes, músics i poetes que han participat en les propostes.

Alguns dels que participen d'aquesta mostra dels 25 anys del grup són Albert Alís, Pol Codina, Catherine Lorton, Eugenia Mugnani, Josep Serra, Maria Pretel, Marc Prat i Ricard Jordà, entre molts altres.