Una mataronina premiada a Unionwep

La Unió de Fotògrafs i Videògrafs de Casaments d'Espanya premia dues fotografies sobre casaments de la Lola Comas en el seu rànquing anual

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 17 Gener 2018 18:04

Lol Comas fotografia

La Unió de Fotògrafs i Videògrafs de Casaments d'Espanya elabora des de 2011 un rànquing anual, l'Unionwep, on s'hi destaquen les millors imatges captades pels professionals de la fotografia nupcial. Unionwep ha escollit dues de les fotografies de casaments de la mataronina Lola Comas entre les millors del 2017. L'entrega de premis i el nom del Millor Fotògraf de l'Any tindrà lloc en el marc de Photo Forum Barcelona, el festival i congrés més potent de fotografia i vídeo que tindrà lloc a Barcelona entre el 14 i el 16 de març.

 

Lola Comas és una fotògrafa professional que fa quatre anys que està especialitzada en la fotografia nupcial. Ha estat seleccionada com a finalista del certamen d'entre més de 2.500 propostes.

10.000 euros pels premiats

Els premis Unionwep atorguen prestigi als fotògrafs premiats i, a més, distribueixen un total de 10.000 euros entre les millors fotografies de preparatius, cerimònies, retrats de casaments, celebracions, reportatges, etc.