Sense data per a la Nit de la Cultura

La primera edició de la festa que havia de tenir lloc el dia 6 d'octubre ha estat ajornada sense una data definida però des del PSC asseguren que no s'ha suspès

  • Laia Mulà / Daniel Ferrer
  • Divendres, 27 Octubre 2017 11:17

Ple d'octubre

El dia 5 d'octubre, un dia abans del moment en el qual estava previst celebrar la primera edició de la Nit de la Cultura, el govern local de Mataró va decidir ajornar l'acte. Núria Moreno, del PSC, va assegurar durant el Ple Municipal d'octubre que la decisió de posposar la festa “no va tenir a veure amb la presència del regidor de Cultura a l'acte, sinó amb els fets que s'acabaven de produir al país”. Tot i que encara no hi ha una nova data prevista, des del PSC van assegurar que l'acte no es va suspendre, sinó ajornar i que el programaran per a un altre dia.

Des del govern van reconèixer que hauran d'assumir algunes despeses, que encara no estan xifrades, per la suspensió de l'acte del dia 6. 

Cal una nova ubicació

La Nau Gaudí era l'espai que inicialment havia d'acollir l'acte de la Nit de la Cultura. Amb el canvi de data, l'espai ha deixat d'estar disponible perquè acull una exposició i des del govern asseguren que estan cercant un nou emplaçament. Tot i això, asseguren que l'acte se celebrarà perquè consideren que s'ha de celebrar perquè els premiats puguin obtenir els seus guardons i perquè es reconegui la feina feta pel jurat d'aquesta edició.