Quatre anys de seny i rauxa a la Destil·leria

L'exposició 'Seny i rauxa a Les Santes' es podrà visitar del 22 de juliol al 20 de setembre en aquest espai cultural i artístic tan característic

  • Laia Mulà
  • Dimarts, 18 Juliol 2017 17:27

Seny i Rauxa - La Destil·leria

Dissabte 22 a les 19.30h tindrà lloc la inauguració de la 4a edició de l'exposició artística més santera: 'Seny i rauxa a Les Santes'. L'espai de la Destil·leria organitza aquest esdeveniment cultural, social i artístic que esdevé un punt de trobada d'artistes consolidats i nous creadors. Amb estils i tècniques molt variades, des de la il·lustració, passant per l'escultura o el mosaic, l'exposició comptarà amb obres de 15 artistes diferents.

La inauguració: una festa

La inauguració comptarà amb música en directe, a més d'un descompte del 5% pels assistents que adquireixin alguna obra de l'exposició.

Els 15 artistes que exposaran les seves obres són Máximo Almeida, Pere-Màrtir Brasó, Sit Cantallops, Elisa Capdevila, Maria José Carrasco, Pere Fradera i Barceló, Josep Maria Gomis, Catherine Lorton, Cecilia Morales, Miquel Ortega, Enric Punsola, Tomàs Safont-Tria, Tete Ji, Alba Trench, Belén Vilanova.