Can Marfà exposa obres d'art de la Fundació Vilaseca

Els materials industrials són la font d'inspiració

  • Redacció
  • Dimecres, 16 Desembre 2015 09:56

Expo de Can Marfà

Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró acull una exposició que mostra la col·lecció d’art de la Fundació Jaume Vilaseca amb més de 30 d’obres realitzades per artistes mataronins o amb una relació amb la ciutat.

Alguns dels més destacats són Ferran Xumetra, Santi Estrany, Marínez Lozano, Rovira-Brull, Lluís Terricabres, Perecoll, Llucià González, Emili Albo i Albert Alís.

Les peces exposades són una selecció del centenar d’obres de la col col·lecció d’art de la Fundació Jaume Vilaseca i totes tenen un nexe comú: l’interès per la indústria tèxtil com a pretext iconogràfic.

Fins al 31 de gener

L’exposició, que es podrà visitar fins al 31 de gener del 2016, presenta una selecció d’obres que reflecteixen la relació simbiòtica que per a molts artistes hi ha entre l’art i la indústria. S’hi exhibeixen pintura, dibuix i escultura d’estils i tècniques molt diverses, que abasten cronològicament un segle de producció artística (des de principi del segle XX fins a començament del XXI). Per a tots ells, les formes o els materials industrials són motiu d’inspiració plàstica o d'experimentació.