Vanessa Linares exposa el seu art naïf a La Destil·leria

L’artista és dissenyadora, pintora i il·lustradora del planter de Can Fugarolas

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dimecres, 28 Octubre 2015 18:12

Cultura 2014/2015, vanesalinares-damm

Nova exposició a partir d’aquesta Castanyada a La Destil·leria. Dripping, detall, collage... els contrastos són un tret característic de l’obra de Vanessa Linares, però també de la seva personalitat. Amb «Grups!», nom amb què Linares ha batejat la nova exposició, l’artista proposa reflexionar sobre la manera d’actuar dels individus dins d’un grup, d’una comunitat, d’una societat.

A «Grups», Vanessa Linares pinta els seus protagonistes dins de boscos, paisatges emocionals que basculen entre el naïf i el pop-mèdia: “Els animalons que poblen els meus boscos són una representació de la meva individualitat i, per extensió, de la condició humana, els seus ulls rodons i negres, vius, perplexos; en alerta constant, a l’espera, desconfiats o confiats, intenten entendre el que passa al món real, fora del bosc, sabent que això no és sinó el ressò del que paral·lelament transcorre en el seu interior”, assegura.

Vanessa Linares és una barcelonina instal·lada a Mataró que des del 2014 treballa com a il·lustradora, dissenyadora i pintora a l’espai Coworking de Can Fugarolas.