Els resultats del vuitè Zona Intrusa, a Can Palauet

Cinc centres de secundària i 300 alumnes de la ciutat hi han participat

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Divendres, 29 Maig 2015 00:00

Cultura 2014/2015, Can Palauet

Can Palauet acull a partir del 29 de maig el resultat del treball que s’ha fet a cinc centres de secundària de Mataró en la vuitena edició de Zona Intrusa. Aquest projecte, que pretén acostar els estudiants a les pràctiques artístiques contemporànies a través de la reflexió sobre l’art, l’educació i la societat que ens envolta, ha estat comissariat per Andrea Aguado i ha comptat amb la participació de quatre artistes.

Un lloc propi

L’edició d’enguany porta per nom “L’habitació pròpia” i la proposta inicial era que els 300 estudiants que hi han participat, a través de les línies de treball que es definien en cada taller, focalitzessin l’atenció en la idea del lloc propi, real o imaginat, de forma que amb aquest exercici es treballessin els processos de construcció d’un lloc propi i de recolliment, així com les relacions entre aquest lloc particular i els espais comuns.
Durant els dies de l’exposició l’element intrús ideat per Joan Bennàssar Cerdà estarà instal·lat davant de Can Palauet. Zona Intrusa, que s’inaugura el dia 29 de maig a les 19.30 h, és una iniciativa i producció del M|A|C.