Els mataronins també destaquen jugant fora de Mataró

Rodri i Fragoso al Barça i Núria Martínez al perfumerías avenida els més destacats

Són molts els jugadors i jugadores mataronines que estan jugant en equips de categoria superior en els diferents esports d’equip.

RODRI HA DEBUTAT AMB EL BARÇA EN PARTIT OFICIAL
Al món del futbol dos jugadors mataronins que tenen fitxa pel filial blaugrana, però que poc a poc, i aprofitant les baixes que té la plantilla del primer equip del FC Barcelona, han anat apareixent en les convocatòries de Frank Rikjaard. Un d’ells, Sergio Rodríguez, RODRI, ja va jugar en partit de Lliga de Campions a Ucraïna contra el Shakter Donetz i també a Albacete va debutar en partit de Lliga jugant uns minutets al final del partit. L’altre Daniel FRAGOSO, va jugar en el partit amistós de la Sida que va enfrontar el Barça i una selecció mundial.
I naturalment continuem trobant a JORDI NAVAS a les files del Terrassa jugant a la Segona Divisió A, on també hi militen dos exmataronistes com són el porter Morales i Xavier Monteys «Monti», el primer dels quals ha estat convocat per jugar amb Catalunya contra Argentina

NÚRIA MARTÍNEZ LÍDER A LA LLIGA FEMENINA
Fa unes setmanes parlàvem de NÚRIA MARTÍNEZ i el destacat paper que estava tenint al Perfumerías Avenida de Salamanca com a directora de joc de l’equip revelació de la temporada a la Lliga Estatal Femenina. I ara ja no és l’equip revelació sinó que és el líder de la competició després de derrotar l’UB Barça a la seva pista. La jugadora mataronina amb 13 partits ha fet 197 punts (amb un 49% en tirs de 2, un 45% en tirs de 3 i un 81% en tirs lliures), ha agafat 51 rebots, ha donat 36 assistències i ha recuperat 34 pilotes, per una valoració de 224 que la situa entre les jugadores més valorades de la competició al costat de les moltes estrangeres que hi ha. No té tanta sort la seva germana ROSER que juga al Yaya Maria Breogan, equip que ocupa la darrera plaça.
Una altra jugadora mataronina a la competició és NÚRIA FORNS que juga a l’Estudiantes de Madrid, que figura actualment a la sisena posició de la taula classificatòria. I encara a l’UB Barça juga Laura Antoja jugadora montgatina que va sortir de la pedrera mataronina.

INTERNACIONALS EN HANDBOL I VOLEIBOL
En el món de l’handbol tenim a SERGI FUSTER jugant a l’Arrate d’Eibar a la Lliga ASOBAL i a NOEMÍ PÉREZ que juga a l’Alacant a la màxima competició estatal femenina. Precisament aquesta jugadora va ser la portera titular de la selecció catalana que la setmana passada es va perdre amb Islàndia per 34-36.
També al voleibol hi ha dos jugadors que han trobat un lloc important. Sobretot AMARANTA FERNÀNDEZ que després de jugar a Burgos, ara està al CV Albacete, equip que ocupa el segon lloc de la Superdivisió femenina. La poderosa jugadora mataronina (1’87 m d’alçada) ja ha estat internacional absoluta amb Espanya i la setmana va jugar també amb la selecció catalana que, sota la direcció de Marc Llinàs un tècnic que havia estat atleta del CA Laietània i que entrena el CV Sant Cugat, va perdre per 2-3 davant de Croàcia. També a l’equip de Catalunya masculí que va guanyar 3-0 a Andorra va haver-hi representació mataronina en la persona de JOAN CAMPILLO, jugador de l’Episcopal de Lleida, un dels dos equips catalans de la Superlliga estatal masculina, que va sortir com a titular.