El programa No n'hi ha prou fa l'especial de cap d'any de TV Mataró des de la Sala Cabañes, amb èxit

La Sala Cabañes es va omplir fins a la bandera per presenciar l'enregistrament del programa especial de Cap d'Any de Televisió de Mataró. D'aquesta manera els mataronins van poder menjar-se per segon any consecutiu els dotze grans de raïm al costat de Televisió de Mataró. Mentre que l'any passat va ser l'equip del magazine cultural La Fàbrica, amb un especial en que buscaven la festa a la ciutat, aquest cop ha estat el grup de gent que fa cada dimarts el programa d'humor No n'hi ha prou, presentat per Xevi Ribas, els encarregats d'enregistrar l'especial emès per TVM la nit de cap d'any.

Va ser una nit que va estar a l'alçada de les expectacives creades. L'espectacle humorístic del programa No n'hi ha prou no va decepcionar a les prop de quatre-centes persones que es van aplegar a la sala mataronina, que com van demostrar al final ballant al ritme de l'orquestra Girasol, s'ho van passar d'allò més bé. Hi va haver una mica de tot: referències obligades als Pastorets de Mataró, amb els pastors, dimoni i un àngel molt especial inclosos; gags amb els actors habituals del late show; l'actuació de l'Orquestra Girasol que va convertir el teatre en una gran sala de ball; el particular resum de l'any amb el Telebrutícies Nit; la participació del Robafaves; les campanades pels diferents municipis de la comarca...
En acabar, el nombrós grup que va preparar el muntatge i el públic van mostrar-se satisfets del resultat que es va poder veure per la Televisió local el dia 31.

La nit del fede i el josmar
Sense cap mena de dubte, dos dels punts més atractius per la majoria dels espectadors eren la presència del popular actor Jordi Díaz, més conegut per simpàtic personatge de Fede a la sèrie de TV3 "El Cor de la ciutat", i el cantant Josmar, que van demostrar un gran sentit de l'humor.
Jordi Díaz va entrar a escena des de la platea simulant un venedor de refrescs, en clara al·lusió al seu paper de barman al culebrot català per excel·lència. Ja a l'escenari, va provar sort, sense gaire èxit tot s'ha de dir, amb els còctels, però va seguir a la perfecció el joc del programa, i fins i tot va sortir al final a saludar el públic. Josmar, per la seva part, va fer disfrutar i riure de valent als assistents amb les seves actuacions i les seves declaracions. Val la pena veure-ho...

Redacció// Freqüència Iluro