S’inaugura el nou aspecte de la plaça de la Gatassa a Cerdanyola

La plaça serveix de coberta a un aparcament subterrani de més de 80 places disponibles

La plaça de la Gatassa llueix des del diumenge el seu nou aspecte. Les obres han refet la plaça sobre l’aparcament subterrani i han eliminat les seves barreres arquitectòniques. L’acte d’inauguració de diumenge va comptar amb la presència de l’alcalde i amb l’actuació de la xaranga “Los labradores”, un any després de començar els treballs.

La plaça ocupa 1.789 m2 d’espai públic enjardinat i es troba sobre un aparcament subterrani de fins 80 places. Les feines han permès un eixamplament de les voreres del carrer de la Gatassa, la millora dels recorreguts i l’accessibilitat per a vianants a la plaça i la supressió de les barreres arquitectòniques. Les obres han estat efectuades per l’empresa Paviments Martín 1998 SL i han tingut un cost de 462.064 euros.

El desnivell de fins a cinc metres del terreny han comportat que la plaça quedi dividida en dos nivells. La banda inferior és la més gran i en ella s’hi ha habilitat l’accés a l’aparcament, una zona d’estada, una zona de jocs infantils i una pèrgola. El nivell alt compta amb un passeig arbrat que dóna accés als comerços de la zona.