Destinen set solars a sistema de dotació d’habitatge públic

Els solars estan situats a l’Eixample, La Llàntia, Cerdanyola i Figuera Major

El ple va aprovar inicialment la passada setmana una modificació del Pla General d’Ordenació Municipal amb l’objectiu de canviar la qualificació de 7 solars actualment qualificats de sistema d’equipament per destinar-los a sistema de dotació d’habitatge públic. Els solars estan situats a l’Eixample, La Llàntia, Cerdanyola i Figuera Major.

El sistema de dotació d’habitatge públic, en règim de lloguer, està destinat a satisfer els requeriments temporals de col·lectius de persones amb necessitats d’assistència o d’emancipació justificades en polítiques socials prèviament definides en el document de la Memòria social urbanística, que també va aprovar l’últim ple.

Una seu social pel GIMM
Al carrer Vasco Núnez de Balboa, un solar de propietat municipal de 858 m2 acollirà la construcció de 16 habitatges adaptats a les necessitats de persones discapacitades, així mateix, un conveni signat entre el consistori i el GIMM, permetrà a aquesta entitat disposar de la planta baixa com a seu social per a realitzar les activitats que es programen periòdicament.