L’ajuntament enderrocarà dues cases per ampliar el carrer Damià Campeny

Els treballs d’enderrocament i reurbanització tindran una durada total d’uns cinc mesos

La Junta de Govern local va aprovar el passat dilluns, 6 de febrer, el projecte de reurbanització del carrer de Damià Campeny, que suposarà l’ampliació del vial fins al carrer de Sant Antoni. Per dur a terme l’ampliació del carrer l’ajuntament haurà d’enderrocar dos habitatges de propietat municipal.

La Junta de Govern va aprovar inicialment el passat 23 de gener el projecte d’enderroc dels dos habitatges del carrer de Sant Antoni, que permetrà que el carrer de Damià Campeny, perpendicular a l‘anterior, quedi obert en tot el seu traçat. Els habitatges afectats estan situats als números 58 i 60 del carrer de Sant Antoni. Els dos immobles tenen més de 80 anys d’antiguitat i són de propietat municipal. Els treballs de demolició tenen un pressupost de 55.731 euros i un termini d’execució de dos mesos.

Tan bon punt finalitzi l’enderroc dels habitatges, el consistori té previst iniciar la reurbanització del carrer de Damià Campeny, en el tram comprès entre els carrers de Jaume Balmes i de Sant Antoni. El projecte preveu que les obres, pressupostades en 149.362 euros, tinguin una durada de 3 mesos. Abans no comencin els treballs, tant el projecte d’enderroc dels edificis com el projecte de reurbanització han de superar els tràmits d’exposició pública, licitació i adjudicació.