Nou equipament per als veïns de Vista Alegre

L’edifici estarà situat al parc del Nord

La regidora d'obres públiques, Montse lópez, i el cap de participació ciutadana, Quicu Torrejón han presentat aquest matí el projecte per construir un nou equipament a Vista Alegre. El complex, que ocuparà 254 m2, es situarà en un solar dins el parc del Nord limitat pel carrer d'Almeria.

L'edifici serà d'una sola planta i servirà a l'Associació de Veïns de Vista Alegre per acollir les activitats que organitza, ja que el local on fins ara es duien a terme aquestes activitats era de dimensions reduïdes. D’aquesta manera es dóna sortida a les necessitats de l’associació amb la construcció d’un local amb el qual es milloren les condicions d’un espai, en què es podran desenvolupar activitats socials diverses. L’objectiu, segons la regidora d’obres públiques, és tenir “edificis polivalents per intentar donar resposta als diferents col·lectius”.

Al maig s’iniciaran les obres
El nou equipament comptarà amb un espai exterior, amb grades de pedra, i una zona enjardinada de 556,78 m2 que envoltarà l’edifici. El projecte ha de superar encara els tràmits d’exposició pública, licitació i adjudicació a les empreses pertinents. Està previst que a l’abril es porti a terme l’adjudicació de les obres per iniciar-les d’aquesta manera al maig. A partir d’aquest moment, en nou mesos els veïns podran gaudir del nou centre cívic.