Mataró Bus fa balanç de les millores introduïdes el 2005

Durant la Setmana de la Mobilitat el servei públic va repartir viatges gratuïts a conductors de vehicle privat

El servei públic d’autobusos urbans, Mataró Bus, va repartir als conductor de vehicle privat -amb dos viatges gratuïts- per difondre l’ús del transport públic amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que s’ha celebrat del 22 al 29 de setembre. A part d’aquesta mesura de sensibilització, Mataró Bus també va premiar la fidelitat dels seus usuaris, regalant 1.500 clauers entre els viatgers de les diferents línies.

El repartiment de les T-2 als conductors de vehicle privat va tenir lloc dimecres 28. Es va distribuir un flyer, amb la targeta, convidant-lo a “descobrir Mataró Bus”, a utilitzar l’autobús pels seus desplaçaments per “més comoditat, seguretat, puntualitat i per una ciutat més sostenible i segura”.

Millores al 2005 en el servei d’autobusos
Mataró Bus ha realitzat durant el 2005 diferents actuacions per millorar el servei com l’adquisició d’un autobús adaptat per als discapacitats, la instal·lació de panells informatius, reforç d’algunes línies, ampliació d’horaris al vespre, canvi en la situació de la informació de les marquesines -per facilitar la consulta a usuaris amb cadira de rodes- o l’edició de noves guies.