L’alcalde inaugura la nova pista poliesportiva d’El Palau

La pista s’ha pavimentat amb formigó, s’han construït vestidors i un nou tancament

L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, va presidir el passat divendres la inauguració oficial de la nova pista poliesportiva municipal d’El Palau. L’equipament, situat a la cantonada de la ronda d’Alfons X El Savi amb el carrer dels Bombers Madern i Clariana, ha estat reformat per l’Ajuntament. A l’acte també va acudir el regidor d’Esports, Ivan Pera.

Els treballs de reforma han consistit en la construcció d’un edifici on hi ha vestidors i un magatzem, la pavimentació de la pista amb formigó i la construcció d’un nou tancament. L’objectiu de l’actuació, emmarcada en el Pla Integral de Rocafonda-El Palau, era dignificar la pista, tot i que continuarà sense ser apta per a la pràctica oficial de futbol sala donat que no té les mides reglamentàries.

Nou accés al recinte
A l’entrada de la zona esportiva s’ha col·locat una pèrgola per tal d’organitzar els diferents espais de la instal·lació. Pel que fa als accessos a la pista, es manté la rampa actual, però també s’ha dotat l’espai amb una nova entrada pel carrer dels Bombers Madern i Clariana. Aquest nou accés permetrà l’entrada dels vehicles del Servei de Manteniment al recinte.