Inspeccionen els danys causats per l’esvoranc de la baixada de Santa Anna

Tècnics de l’Ajuntament elaboren un informe per avaluar el temps de reparació i els costos

  • Divendres, 23 Setembre 2005 02:00
Els operaris de l’Ajuntament de Mataró continuaven aquest matí netejant la runa i la sorra de l’esvoranc de la Baixada de Santa Anna i inspeccionant el col·lector que hi ha al subsòl per avaluar els possibles danys causats a la xarxa. A l’espera de l’informe que estan elaborant els tècnics el consistori es mostra prudent a l’hora de detallar els costos i el temps de reparació.

L’esvoranc, que va sorprendre els veïns el passat dimecres, es va produir després que un camió carregat de runes passes per la zona. La descompactació de la sorra al voltant de l’antic col·lector va ser l’origen de l’esfondrament. Els veïns sorpresos per aquest fet extraordinari no entenen el perquè de l’accident, posat que les obres de reurbanització del carrer van concloure tan sols fa sis anys.

Afectacions al trànsit i la línía 4 del Mataró Bus
Es treballs de reparació han obligat al consistori a introduir canvis en el trànsit de la zona. Es veurà afectat el tram de La Riera comprès entre la Muralla de Sant llorenç i el carrer de Sant Josep que passarà a ser de sentit ascendent. Per altra banda, el carrer de Sant Josep i el carrer d’en Moles seran d’ús exclusiu per a veïns i usuaris del pàrquing de La Riera.

Així mateix, les parades de la Línia 4 del Mataró Bus de Muralla i de Santa Anna quedaran anul·lades. Després de la parada Caminet, el recorregut dels autobusos d’aquesta línia serà desviat pel carrer Argentona, el carrer de Jaume Isern fins a la Plaça de Granollers. D’aquesta manera, després baixarà per la ronda de Joan Prim i la ronda d’Alfons XII fins al Camí Ral, fins arribar al carrer de Sant Antoni, on prosseguirà amb el seu recorregut habitual. S’habilitaran parades provisionals a Alfons XII (L5) i La Rambla (L1 i L3).