L’ajuntament renova el paviment de deu vials

Els treballs es duran a terme en dues fases, la primera de les quals ja s’està executant

L’Ajuntament de Mataró renovarà en els propers mesos el paviment de deu vials de la ciutat. Els treballs de renovació van començar la passada setmana a l’avinguda del Velòdrom i als carrers Nou de la Mercè, València i Mare de Déu de la Cisa. Per altra banda, la Junta de Govern va aprovar el passat 25 de juliol el projecte d’arranjament del passeig de Carles Padrós i dels Molins i dels carrers Francisco de Goya, Joan Arnau de Palau, La Provença i Josep Monserrat Cuadrada.

Els treballs de remodelació comportaran l’arranjament i millora del paviment de la calçada dels vials, així com la reposició dels serveis que es vegin afectats per les obres. Tan mateix, es repararan els trams de vorera defectuosos, s’eixamplaran les cruïlles i es suprimiran les barreres arquitectóniques existents.

La segona fase es troba pendent d’adjudicació
La renovació dels vials es portarà a terme en dues fases. La primera, que ja es troba en procès, afecta a l’avinguda del Velòdrom i als carrers Nou de la Mercè, València i Mare de Déu de la Cisa i segons les previsions conclourà en un termini de tres mesos.

La segona fase del projecte que afectarà a la resta de vials assenyalats, es troba en aquests moments en fase de licitació i pendent d’adjudicació i té un termini d’execució previst de quatre mesos.